tirsdag 27. november 2012

En forferdelig dag

På lørdag oppdaget jeg et sår/klump ved øret til Gilbert. Har kjent at det luktet rart/vondt av han et par dager før jeg så klumpen, og syntes det var litt rart ettersom han er veldig renslig. Dro derfor til dyrlegen på mandag, som sa det var en tumor. Så i dag (tirsdag)  fikk vi time til operasjon. Får ikke vite om kulen er godartet eller ikke før om 10 dager (prøven blir sendt til England for analyse), og da har vi også time for å ta stingene.

I mellomtiden må vi bare være positive og krysse fingre for at tumoren er godartet.

Gilbert må gå med skjerm og holde seg inne de 10 neste dagene. Regner med at det kan bli et “mareritt” å holde han inne. Vi kan lufte han med bånd da, om vi får på han det.

Enda er han ganske medtatt etter operasjonen.

DSC_0004

 

Sheela og Molly var veldig nysgjerrig på han da han kom hjem. Heldigvis virker det som om Sheela skjønner at han er dårlig, og tar det med ro rundt han.

DSC_0002

 

Sick-Cat-525688

mandag 19. november 2012

Pass på pus

Carina Josefine fra bloggen Borti Svingen har laget denne infosiden om kattehold.

(Bilde og tekst er tatt fra siden)

“Denne siden handler om å øke bevisstheten rundt katter og kattehold, og om å fremme gode holdninger. Vi mener at løsningen på problemet med hjemløse katter og huskattens lave status, starter med at hver og en av oss tar ansvar for vår egen katt. Det er derfor viktig å spre informasjon om hvordan man kan gjøre dette på en god måte.”

Viktig å sette fokus på dette, så spre gjerne videre, både på facebook, blogg og div. andre sider. Du kan også delta på kokurransen om du deler, se her.

Her er siden. Klikk deg inn :)

 

 

 

 

a004

Og om du er glad i å lese dyreblogger, finner du mange flotte blogger samlet her.

Ta en titt :)