søndag 16. september 2012

Regndress til hund

pekeleJeg har kjøpt regndress til Sheela.

 

dog-graphics-dog-funny-731406

Har brukt den bare to ganger hittil (kjøpte den for en mnd. siden). Første gangen var en kveld da det var mørkt. Andre gangen “mannet” jeg meg opp i dagslys og tok den på da vi skulle på skogstur. Må innrømme at det er litt flaut med en “oppkledd” hund…men den er utrolig praktisk da. Er jo deilig å slippe alt som fester seg i pelsen. Men halvveis på den andre turen røk den ene strammingen på foten, og jeg måtte ta av dressen (hvis ikke har hun bare snublet rundt i den). Så da måtte hun i dusjen da vi kom hjem.

Fikk øye på dressen for første gang på Tjelland’s blogg (her), som er samme rase som Sheela, og synes regndressen så veldig kjekk ut på hundene. Som regel har ikke regndressene “føtter”, og det var noe jeg ønsket.

 

Dressen var til halv pris på I Love Dogs. Supert!  DSC_0019

DSC_0016

Litt uvant for henne å ha den på ennå, men blir vel en vanesak etterhvert. Blir fin å bruke til vinteren også, for å slippe “snøkladder”.

norway-1635Dressen heter Dogs of Norway. Det er snøring på alle fire bena pluss rundt magen for regulering. Smart!

DSC_0001

 

Full fart i regndress på en solskinnsdag ler_2

lørdag 8. september 2012

Sheela har vært på ferie…

…i Sverige.

Vi var litt spente på forhånd hvordan det kom til å bli med hund på tur, men det gikk over all forventning. Hun var snill i bilen (og det var en laaaang kjøretur) og veldig medgjørlig ellers også. Ferieturen i år var sen, og derfor slapp vi mye kø og “kaos” som det kan være midt på sommeren…heldigvis.

Bustetrollet lufter segSheela_1

016

 

To netter overnattet vi på hotell, og Sheela skule absolutt ligge i hotellsengene. Hun får ligge i senga vår hjemme også, men det er først på morraskvisten hun vil oppi da. På hotellet derimot skulle hun ligge hele natta. Heldigvis var sengene bredere enn den vi har hjemme, så merket ikke noe spesielt til henne. Minuset på natta var ukjente lyder som hun småboffet litt til. Tror ikke det var så høyt da sparke

Image1

 

 

I Sverige fikk hun hilse på Bob (min mors hund) for første gang (de bor der), og det var stas. De to er jevngamle. Her er det første møtet mellom dem hvor de fikk springe løs og bli kjent.037

042

 

Bob er en nydelig japansk spisshund. Naboer av min mor tror han alltid er nybadet…haha. Utrolig flott pels på han.385

Sjarmtrollene…

SheelaBob 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ble en del turer med Sheela og Bob. Veldig søte der de går sammen.

luftetur

 

 

Vi traff også på en annen havanais på en av lufteturene. Første havanaisen vi har møtt etter at vi fikk Sheela. Veldig morro :)

1

2

Jeg vurdere også å klippe Sheela, men er veldig usikker. Pelsstellet blir jo betydelig lettere, men samtidig har jeg blitt veldig glad i håret hennes.

3

 

Meg med hundene.4

5

 

Bob ble en skikkelig bestevenn til Sheela. Tror nok hun savner han, for de lekte utrolig godt sammen. Var veldig artig å se dem i “action".15041-Two-Dogs-In-Puppy-Love-Kissing-And-Looking-Eachother-In-The-Eyes-Poster-Art-Print

6

7

søndag 2. september 2012

Gilbert fyller år

flowers36I går ble Gilbert 5 år. Hipp hurra!

 

(Vet ikke eksakt hvilken dag han egentlig har, ettersom han ble funnet ute sammen med søsknene og moren, så dato’n har vi satt selv)

 

 

 

Kosestund med go’gutenSnapshot_20120810_3

Snapshot_20120819_3

 

Synes ikke det er så lenge siden vi fikk han. Her er han da vi var på visning for å se han.

Bittelille Gilbert- 063

Jaktmodus…hihi. Her er tre av fem søsken. Gilbert i midten- 066

- 069

Mora til Gilbert.- 058