mandag 30. april 2012

“Krig” og kjærlighet

Sheela er veldig glad i kattene, men hun kan være litt for innpåsliten og tergete noen ganger. Spesielt til “stakkars” Molly (som får gjennomgå), siden hun har mere respekt for Gilbert.

DSC_0004

DSC_0005

DSC_0009

DSC_0019

 

 

Gode venner…….dog-graphics-dog-and-cat-498118……….igjen……….

DSC_0022

lørdag 28. april 2012

Fotokonkurranse

Toril har nå en fotokonkurranse på bloggen sin.

Temaet er rett og slett et bilde av katten(e) din(e).

Premien er gavekort på ipet.no på kr. 200,- og fristen for å sende inn bilde er 7.mai.

Les om konkurransen her: http://hakrilas.no/blogg/?p=379

 

 

Her er mitt bidrag av Gilbert:

Blæhhh…DSC_0080

tirsdag 24. april 2012

Jeg har kjøpt hundeføner/blåser

Og det var skikkelige saker. FOR ET TRYKK det var på den! Noe helt annet enn den vanlige føneren jeg har brukt hittil. Nå går tørkingen myyyye fortere, og jeg slipper å tenke på å være forsiktig med varmen. Herlig! Sheela må bades jevnlig, og da er det kjekt å ha ordentlig utstyr :)

DSC_0050

Sheela var småredd første gangen vi fønet, men andre gangen gikk det bedre (har bare brukt den 2 ganger hittil). Den bråker jo litt mere enn en vanlig føner, pluss at trykket er stort. Må venne meg til den jeg også (eller finne en god teknikk), for det var uvant for meg også. Valgte å kjøpe en med stativ, selv om det var 1000 kr dyrere. Det er en investering jeg skal ha i mange, mange år og som skal brukes flittig. Og jeg liker å ha det lettvint :p

Sheela før dusjen. DSC_0049

stock-photo-bathing-of-a-puppy-68945836

Hun er ikke glad i å dusje, men er flink og står rolig mens jeg holder på.

Klar til å fønes.DSC_0052

 

Ferdig!   Ren og pen og “fluffy”DSC_0057

DSC_0054

 

På ønskelista nå er hundebadekar!!  Visste ikke at det fantes (til hjemmebruk) før jeg søkte etter hundeføner og kom helt tilfeldig over det. Synes ikke det var så dyrt heller. Man sparer jo ryggen ved å bruke det.

Og så skal jeg kjøpe et hundestellebord etterhvert. Dyrt med hund gitt :p

søndag 22. april 2012

Kattene og Sheela ute

Sheela trives veldig godt ute i hagen (helst når vi også er ute), så håper å få den inngjerdet i løpet av sommeren slik at hun slipper å bruke langline. Blir lettvint å bare slippe henne ut for å tisse da, for det er mange tisseturer i løpet av en dag!! – nesten så jeg lurer på om det er normalt. Molly tusler som regel etter også når Sheela skal ut…hehe. Og om Gilbert er i nærheten og hører oss, kommer han også :)

 sdyr-174

(På videosnuttene vises det hvor “liten” hun er i forhold til kattene)

Molly og SheelaDSC_0046

 

Gilbert og SheelaDSC_0008

torsdag 19. april 2012

Long time, no see

Lenge siden jeg har blogget nå, men har vært litt lei av den, og har derfor holdt på med scrapping istedet. Og så har jeg hatt vondt i høyre skulder/nakke (sikkert pga for mye data), så jeg må passe meg litt for det. Tror jeg blir litt for ivrig når jeg scrapper, og derfor løfter skulderen   blabla

busterline

Anyway…med dyrene går det bra. Gilbert godtar til og med Sheela mere nå. Han kommer og legger seg i senga vår selv om Sheela er der, han ligger mere på stua istedet for å gå opp i 2.etasjen, og han lar Sheela snuse lenger på han. Koselig :)

Idyll – Gilbert i go’stolen og Sheela-moppen på gulvet. (Kunne ikke reise meg for å ta bildet, for da spretter Sheela opp tvert.)

DSC_0026

 

En liten nuss?…..

DSC_0003

 

“Kom ut og lek da…”

DSC_0070

 

Skal sitte på muren slik som “storebror”

DSC_0029

 

Ellers har Sheela nå blitt 8 mnd, og hun har fått sin første løpetid (ca. ei uke igjen). Altså har hun blitt et stooort bustetroll no…hehe ;)

DSC_0017

 

I dag hadde “vi” (jeg, Molly og Sheela) tenkt å gjøre litt hagearbeid, men vinden tok hele tiden løvet jeg rakte sammen, så da ga jeg opp.

Molly hadde funnet seg en perfekt oversiktsplass på fjorårets!! hageavfall

DSC_0063

DSC_0064

DSC_0065

ciao