lørdag 18. februar 2012

“Stellebord”

Har tenkt å kjøpe hundestellebord for å ha på badet siden Sheela må dusjes og fønes jevnlig. Hittil har jeg brukt det store klorestativet til kattene som jeg drar inn på badet hver gang (toppen er nemlig i ståhøyde), men det er veldig “tungvint”. Har hendt at jeg børster henne der også, men toppen er ikke så bred. Så kom jeg på idèen om at jeg kunne bruke spisestua istedet. Utmerket å bruke den som midlertidig stellebord istedet for å børste i go’stolen, på gulvet eller klorestativet. Så nå tar vi alt stell her, inkludert kattebørsting. Det har også blitt en ypperlig soveplass til Molly…hehe.

DSC_0029

En spisestue kan brukes til mangt, når man så å si aldri spiser der. Her hadde gubben “hjemmekontor” en vending. Toppers for Molly…

DSC_0001

Passe mengde rot èn plass, blir som en magnet på mere rot…hehe.

DSC_0002

 

* * * * *

Nydusjet…DSC_0013

…og klar til føning.DSC_0014

 

 

Dette problemet har vi heldigvis unngått forløpig…funny-pictures-you-left-us-in-the-baff-water-way-too-longKilde: http://icanhascheezburger.com/

torsdag 16. februar 2012

Paparazzier

Her en dag oppdaget jeg bilde av meg og Sheela i ei lokalavis…haha. Vi gikk tur for å se på nyåpningen (ny kjede) på butikken til gubben, derfor lue og brodder.

Det er altså meg og Sheela som står og tar bilder i bakgrunnen…Image20

Og ja…kaka (som var omtrent like stor som en palle) var kjempegod.

tirsdag 14. februar 2012

“Bestevenner”….

DSC_0001

….det synes ihvertfall Sheela at hun og Molly er…hehe. Vet ikke om Molly er helt enig i det da. Sheela er nemlig veeeldig innpåsliten på henne…dog-graphics-dog-and-cat-654553[3]DSC_0010

DSC_0008

DSC_0032

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0014

DSC_0016

Innerst inne er nok Molly glad i Sheela også. Hun finner seg i mye ihvertfall.

 

Image36images (2)


I går ble forresten Sheela 6 mnd gammel. Tiden flyr…

søndag 12. februar 2012

Vi har fått vannfontene

Etter nesten en uke på posten, husket jeg endelig å hente vannfontenen som jeg har kjøpt gjennom Carinas powerbuy og Bristols.no i går (fredag).

Og som alltid er innpakningen spennende ;pDSC_0005

DSC_0001

Vannfontenen falt i smak hos Sheela tvert. Molly var mere skepisk, men i dag (lørdag) drakk hun av den. Morro :)  Når jeg viste den til Gilbert ville han ikke drikke, men det har jo bare gått en dag ennå. Kan jo hende han har vært bortpå mens vi har vært borte også.

DSC_0014

Er veldig fornøyd med den. Det er en liten dur i den, som er litt irriterende om man begynner å lytte. Jeg satte den nemlig opp på stua til å begynne med for å følge med, men har flyttet den nå. Gubben la ikke merke til lyden da…hehe. Synes vannet ser så forfriskende ut at jeg får lyst til å drikke av den selv…haha ;)

søndag 5. februar 2012

Nye klær til Sheela

Har kjøpt disse fleecegenserne hos Trudie Smoothie Design til halv pris!!

Ble hun ikke fin? blunke

DSC_0014

DSC_0011

DSC_0019

DSC_0022


Ellers har vi begynt på lydighetskurs med Sheela også (jeg og eldstedatter). Og det er faktisk veldig artig! Kun 4 hunder på kurset, så det er ei lett og fin gruppe. Og veldig flink instruktør.

Kursinstruktøren har også gratis lydighetstrening hver søndag for de som har gått på kurs hos henne, så det benyttet vi oss av i dag (vår første gang). Kjekt :)

Så nå blir det endel trening på oss; mandager er det gratis miljøtrening (tilbud til alle som har gått kurs på hundeskolen), lydighetskurs på torsdager og lydighetstrening på søndager.

Om ikke Sheela blir flink nå må det være noe galt med oss sparke…hehe.