tirsdag 22. mai 2012

På tur med Sheela og Gilbert

Rett som det er kommer en av kattene etter oss på kveldsturen. Jeg er ikke så begeistret for det, pga bilene, så da må jeg kutte ned på turen slik at den ikke blir så lang.

Regnet med at en av kattene kom etter oss denne kvelden også (siden de så at vi gikk), så jeg tok med meg lille-kameraet.

P5200002

Siden turen blir litt kort, bruker vi en tid på å snuse istedet.

P5200007

P5200012

P5200013

P5200009

P5200016

 

2

8 kommentarer:

 1. Kjempeherlige bilder fra turen med Sheela og Gilbert! Jeg skjønner godt at du tenker på bilene når kattene følger etter. Ser nå ut som om de koser seg på turen!:)

  Har vi ikke det herlig her i Trondheim? Endelig får vi kjenne hva sol og varme er vi også. Kattene her har kost seg ute på katteverandaen nå. Dixie synes katteverandaen er kjempespennende. I går oppdaget hun ei skjære, og tennene klapret ivrig.

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, jeg tror de synes det er artig å følge etter, men det hender jeg bærer de hjem og skynder meg videre før de rekker å komme etter (pga bilene). Heldigvis er det bare på kveldsturen de følger etter, og da er det ikke så mye trafikk og folk ute.

   Været er knall ja :) Kan tenke meg kattene dine koser seg på verandaen, og ikke mist Dixie som ennå har mye usett :)
   Ha en fin kveld :)
   Bloggklem gro

   Slett
 2. Koselig for Sheela å ha med seg 'storebror Gille' på kveldsturen ;))
  Er jo litt skummelt når det er så mörkt da, vet aldri hva som lurer bak buskene..hihi..
  Söte er dem begge to, der dem går å snuser ilag..
  Et artig innslag til slutt ;)) KLEM fra mutter'n..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror hun synes det er koselig :)
   På denne turen var det en annen katt som begynte å gå etter oss like før vi kom hjem. Jeg var redd det skulle bli katteslagsmål, men jeg rakk ikke å få tak i Gilbert før han begynte å jage den andre katten. Ble veldig paff, for jeg har alltid trodd at Gilbert har vært en pyse-katt…haha. Han har aldri jaget bort andre katter fra eiendommen vår som jeg har sett. Kanskje han gjorde det for å "beskytte" Sheela?? Har sett den andre katten en gang før (på lengre avstand), men da bar jeg Gilbert hjem…hehe ;) ‘Storebror Gille’ passer på ja ;)
   Klem!

   Slett
 3. Viktig med snuseturer også :) Og de er nå søte der de går sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, virker som om de koser seg når de snuser sammen…hehe :)

   Slett
 4. Så koselig kveldstur! <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er koselig at kattene tusler etter oss, selv om jeg er litt bekymret for biler. Molly er nemlig redd alt, unntatt biler, så det er så vidt hun passer seg :( Men det viser jo kanskje at de bryr seg om Sheela, ettersom de kommer etter oss :)

   Jeg går som regel alltid samme vei (når de kommer etter oss), så jeg merker at kattene begynner å bli litt tryggere. Molly f.eks. brukte å mjaue etter oss hele tiden, helt til vi snudde og var på vei hjem…haha, men det har hun nesten sluttet med. Tror ikke hun likte at vi gikk så "langt" hjemmefra :p

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.