søndag 22. april 2012

Kattene og Sheela ute

Sheela trives veldig godt ute i hagen (helst når vi også er ute), så håper å få den inngjerdet i løpet av sommeren slik at hun slipper å bruke langline. Blir lettvint å bare slippe henne ut for å tisse da, for det er mange tisseturer i løpet av en dag!! – nesten så jeg lurer på om det er normalt. Molly tusler som regel etter også når Sheela skal ut…hehe. Og om Gilbert er i nærheten og hører oss, kommer han også :)

 sdyr-174

(På videosnuttene vises det hvor “liten” hun er i forhold til kattene)

Molly og SheelaDSC_0046

 

Gilbert og SheelaDSC_0008

11 kommentarer:

 1. Tusen takk:)
  Jeg bruker og handle det på nett fra Stargate.nu eller Økozoo. Slenger som regel med litt annet stæsj også:P Senga finner du hos Starget.nu :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var 2 nettbutikker jeg ikke visste om. Takk for tips :)

   Slett
 2. Hei Gro...din blogg eller min data er umulig idag :)) Får ikke sett de to videosnuttene :( Men skal pröve senere igjen...

  SvarSlett
 3. Åå,så søt Sheela er da :) Savner litt pels noen ganger, merker jeg :)
  Gilbert sitter bare "som om jeg bryr meg" i nederste filmen, morsom.

  Du kommer til å elske inngjerdet hage :) Det er så godt å bare slippe hunden løs, for ikke snakke om la den løpe løs og leke.

  Amanda går på antibiotika enda, men ser nå at hun tisser helt annerledes en for en uke siden. Nå tisser hun mye på en gang, og tykk stråle, for å være detaljert...men når hun hadde UVI så var hun så syk at det ikke var tvil. Vet ikke hvor mange ganger hun tisser i løpet av en dag, vi har liksom knapt hatt "normale" tissetider.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gleder meg til å få hagen inngjerdet. Den er ikke så stor da, men skal jo ikke så mye til til Sheela…haha.

   Lurer rett og slett på om Sheela er dårlig til å holde seg, for ikke alltid hun tisser "lenge". Hun virker jo frisk og rask, så tror ikke det er noe galt.

   Slett
 4. Nå fikk jeg endelig se videosnuttene :)) En HERLIG trio :D
  Ser at Sheela setter pris på sine pusevenner, og vil gjerne väre med der dem går...artig ja!!
  Jeg er ute 5 turer med BOB'en pr. dag nå (ca. hver fjerde time), og da tisser han 'skikkelig' en gang pr.tur, samt litt markering innimellom. Og han sover hele natta :) Om du synes Sheela tisser veldig ofte, kan du jo levere en urinpröve sånn for sikkerhets skyld. Men tissinga öker i forbindelse med löpetid da, og kanskje drikker hun mye/spiser våtfor...det gir jo også utslag, samt at hun er bare 'barnet' enda. Ser ut som hun er 'pigg og glad', men RING dyrlegekontoret og snakk med dem Gro...bedre en gang for mye osv.;) KLEM fra mutter'n..

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra det gikk til slutt :)

   Leverte jo en urinprøve rundt juletider, og alt var fint, men skal innom dyrlegen en dag og da skal jeg høre med dem.
   Hver fjerde time med tissing hørtes godt ut (i forhold til Sheela…haha). Kan jo hende at hun ikke er så flink til å holde seg enda også, og så drikker hun veldig mye (faktisk Molly også) etter at vi fikk vannfontene.
   Klem

   Slett
 5. Så kjempeherlige og fine bilder! Det vises godt at de koser seg ute, og det er kjempeherlig å se!:) Håper alt gikk fint med urinprøven, og at alt var bra.

  Ønsker deg en kjempefin mandagskveld!:)

  Bloggklem Toril

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Toril :)

   Har ikke tatt urinprøve nå, skal bare snakke med dyrlegen ;)

   Ha en fin tirsdag :)
   Bloggklem gro

   Slett
 6. Haha, så ubeskrivelig herlig Sheela er der hun prøver å leke med Gilbert! Søte søte hunden! Stiller hun på neste bloggtreff eller? :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk :)
  Hun hadde i hvert fall blitt ivrig da…hehe

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.