lørdag 29. oktober 2011

Trio’n

Sheela, Gilbert og Molly :)

DSC_0003DSC_0004DSC_0006DSC_0007DSC_0008DSC_0005

tirsdag 25. oktober 2011

Kattene og Sheela

Det blir så det handler mye om valpen for tiden. Gilbert holder seg mest på TV-stua, men kommer ned med når han skal ha go’mat (blautfòr). Blir litt ekstra med go’mat på han for tiden. Molly derimot er faktisk tøffere, og tusler rundt oss. Sheela har fått seg et par kakker med labben av henne, så nå har hun respekt for Molly. Virker som Molly er litt kry over det…hehe (selv om hun fortsatt holder litt avstand fra Sheela). Når jeg roper på Sheela og Molly sitter i “veien”, er det litt av en sermoni før hun kommer springende forbi Molly. Og da er Sheela kry som turte det…hehe.

Her er et ekstra bilde til Mikke & Bob, for å vise at Molly også er med ;)DSC_0268

Molly må jo følge med på hva den nye “inntrengeren” gjør ;)

mandag 24. oktober 2011

Biting, biting og biting

Kjedelig og frustrerende med all valpebitinganemlig. Gleder meg til det er over, selv om det varer en stund til. Den lille tassen har faktisk skarpe tenner.

Ting tar også tid når alt skal bites på. Om jeg f.eks skal sette på vaskemaskina, må jeg enten ta ut hvert eneste plagg av Sheelas munn (siden hun skal ta alle plaggene jeg plukker opp), eller jeg må hente plagg på gangen!

Her er den lille rakker’ns versjon av klesvask. DSC_0261DSC_0264DSC_0299

Hun har en veldig forkjærlighet for BH’er…haha. Kanskje hun er en liten feminist!DSC_0303DSC_0308

Hun tusler etter meg/oss hele tiden. Leste på et hundeforum at det var flere som var lei av at hunden fulgte etter dem hele tiden, men jeg synes bare det er koselig. Har alltid likt at kattene har fulgt etter også. Det eneste problemet er at vi må passe på så vi ikke tramper på henne siden hun er så liten. Spesielt jeg som går med sko inne. Hun er jo litt vimsete :)

I dag har vi hatt henne i 14 dager.

fredag 21. oktober 2011

Ut på tur, aldri sur

Her er jeg og Sheela en tur i fjæra. Vanskelig å ta bilde av henne, da nesen konstant er i bakken, eller hun kommer imot meg akkurat i det jeg skal knipse, og bildet blir uklart.

DSC_0010DSC_0016DSC_0025

 

 

Litt bedre bilder :)

DSC_0011DSC_0018

Hadde tatt på henne det gamle kattebåndet…

…som jeg til og med måtte stramme inn…hihi.

Ellers var vi til dyrlegen for å hente resept for ormkur i går. Da vi kom til apoteket hadde de ikke den størrelsen vi skulle ha, så vi fikk en større pakke. I den forbindelse spurte hun hvor tung Sheela var, og jeg som nettopp hadde veid henne hos dyrlegen sa 2 kg. “Hahahaha…hun blir vel større?” fikk jeg som svar ;p

Ja, hun er VELDIG liten, og vi får mange blikk og smil når vi tusler i gata.

Og som ung sa jeg at jeg aldri skulle ha en liten hund…rodme

torsdag 20. oktober 2011

Besøk fra storken

I det siste har det vært litt forandring hos oss.
Vi har nemlig hatt besøk av storken ;) stork2
Ei lita bichon havanais tuppe ved navn Sheela har flyttet inn. Og dagene flyr med en liten baby i hus. Det vil bl.a. si liten datatid, men det er ikke noe stort savn heldigvis. Litt verre med søvna…haha, så jeg blir tidlig trøtt om kvelden, siden vi må ut på nattlige tisseturer. Tror nok jeg må lære henne opp til å bli B-menneske hund…hihi.

Hun er nå 9 uker gammel, og veldig husvarm. Springer etter oss hele tiden. Søtt :) Gilbert og Molly har derfor “flyttet” opp til 2.etasjen. Gilbert springer vekk når han ser henne, mens Molly er litt mere nysgjerrig og “frampå”, men freser til Sheela om hun kommer for nært.

Her er litj-tuppa vår :)DSC_0088DSC_0090DSC_0092DSC_0101

Hun er som en liten hundebamse!! Da ungene var små hadde de en lekehund med batteri som hun minner meg om. Skulle vel vært å leitet den opp, men gidder ikke siden den er nedpakket og ligger på garasjeloftet. Men det hadde vært artig med et bilde av dem sammen…hehe.

torsdag 6. oktober 2011

Lambi-Molly

Molly – soft & caringlambi-mollynow even softer (after her bath)
molly_
Molly kom etter meg da jeg skulle fylle opp med flere doruller på badet, og hun skulle absolutt inni plastikken. Da måtte jo jeg selvfølgelig springe for å hente kameraet. Egentlig burde jeg vel gått med det rundt halsen hele tiden…haha. msn-emoticon-picture-taking-178
Synes det var litt snedig sammentreff at det stod ‘soft & caring’ på pakken. Passet jo bra til Molly siden hun ble ekstra god i pelsen etter at jeg badet henne…hihi.

DSC_0006DSC_0013DSC_0008


Kanskje Molly får et jobbtilbud snart! Hun gjorde seg jo bra på pakken…haha ;p18020_600x600_18020_600x600Ikke den store forskjellen…eller?fnis


To videosnutter. Har ikke lært meg å redigere ennå.
video

video