onsdag 27. april 2011

“Sengekos”

Slik våknet jeg opp en dag i påska; med begge pusene i senga. sover

Og ja, jeg lå også på høyre side i senga. Hvordan i all verden det var plass til meg der er uforståelig…hehe (de ligger alltid på min side!!).

Klarte å lure meg opp av senga uten å forstyrre dem og sprang for å hente kameraet. At begge ligger i senga samtidig er som en “sensasjon” å regne, for om den ene ligger der tusler den andre som regel alltid bort. Men denne dagen hoppet Gilbert oppi likevel. Koselig, selv om jeg får litt klausfølelse av liten plass…hehe.

Hadde ikke trengt å stresse med kameraet for å ta bilde, for de ble liggende flere timer etter at vi sto opp :)

Her er jeg innom for å gløtte om dem og Molly begynner å våkne opp.trøtt

mandag 25. april 2011

Påskeslutt

088Påska har gått så alt for fort. Kjedelig :(

Må derfor utnytte den siste dagen med noen påskebilder av Molly. Hun spekulerte fælt på hvorfor jeg satte påskefigurer rundt henne. Hun prøvde til og med å bite over den ene (siste bildet), men den var for tykk for henne…hehe. molly

chocolateeasterbunny

søndag 24. april 2011

Himmelrike for en katt

En katt som døde kom til himmelen. Når Gud så spurte om hvordan hun likte seg på jorden, svarte hun at det var helt fryktelig. Hun ble tvunget til å sove på kalde loft og kjellere, uten mat og vann. Gud sa deretter at han var lei seg for at hun hadde hatt et så hardt liv på jorden, men at hun ville trives i himmelen. Katten fikk da en komfortabel pute å sove på og katten la seg lykkelig ned.

13053-Spoiled-White-Princess-Cat-Sleeping-On-A-Pillow-Clipart-Graphic-Illustration

Et par dager senere ankom et dusin mus til himmelen og Gud spurte rutinemessing om hvordan de hadde hatt det på jorden. De kunne da fortelle at livet hadde vært hardt og at de var slitne i de små føttene sine av at de konstant måtte løpe vekk fra katter og mennesker. Gud følte seg ille til mote og ga de derfor bittesmå rollerblades.


Neste gang Gud så igjen katten, spurte han hvordan katten likte seg i himmelen. Katten svarte at det var bare helt vidunderlig. Puten var det mest komfortable stedet hun noen gang hadde sovet på, og til og med måltidene ble servert på hjul.

CoolClips_anim0843        k3461163

fredag 22. april 2011

Knallfint påskevær

198

I dag er det herlig vær, og Molly synes det er deilig å være ute.

Gilbert er på “påsketur” (håper han kommer hjem i kveld da), mens Molly koser seg i hagen vår.

CIMG6568_

CIMG6630_

CIMG6626_molly

onsdag 20. april 2011

God påske

PSKE_1~1

 

Hadde en liten photoshoot i kveld og overraskende nok var det to medgjørlige katter jeg tok bilder av.

 

 

gilbert_1Kilde: http://icanhascheezburger.com/?s=funny-pictures-sleeping-kitten-chicks

 

 

Snille Gilbert lå rolig hele tiden mens jeg danderte kyllinger på han…hehe.gilbert_2

 

 

Noen av Molly også ;)

Molly_1

 

 

Molly_3

 

 

Molly var litt mere utålmodig. Hun prøvde å stikke av noen ganger, men jeg synes det gikk over all forventning likevel.Molly_2

 

Litt påskehumor også:aef1cdcf2c87dcc313dd78df45266bccKilde: http://www.humoristen.no/humorbilder/enkeltbilde/211

 

31ae71389da32a6571e60cf7678230b0Kilde: http://www.humoristen.no/humorbilder/enkeltbilde/147

 

232

 

Hippity Hoppity Easters On Its Way

lørdag 16. april 2011

The “good old days”

Fikk noen gamle bilder på epost forleden dag av min mor. Bildene er av meg og min lillesøster og pusene våre. Syntes de var artig å se igjen.

001_

Ungene mine ler godt av bolleklippen min. Litt flaut men…(hint, hint…mamma).

“The best thing about growing older is that it takes such a long time.”

Det var ikke bare bare i gamle dager…

goodoledays

Har vel ikke så mye å se fremover til heller da…hihi.2AHL6zEV4AwuP0AJj36k9ewqdgamesfree_ca_good_old_days

If you carry your childhood with you, you never become older.  ~ Tom Stoppard ~

torsdag 14. april 2011

Den nye påskekyllingen min

Har kjøpt meg en ny påskekylling som jeg syntes var veldig kul. Kjøpte den på Kremmerhuset i forrige uke til 30% avslag. Toppers :)

Carina Josefine på bloggen Borti svingen har alltid så flotte bilder av dyrene sine. Og hun får dem til å posere så fint, så da måtte jeg også prøve det med Gilbert og den nye påskekyllingen min. Men det var ikke så enkelt gitt. Han føyde seg litt til slutt, men da måtte jeg være kjapp på avtrekkeren før han gikk, for han ville ikke sitte lenge i gangen. Han hører i hvertfall litt på meg i motsetning til Molly da…hehe. Må se om jeg får Molly til å posere med kyllingen en dag også, men det spørs da…

gilbert

 

Dette bildet ble ikke så værst. Han ser ikke så mismodig ut her…hihi.

CIMG6498

 

Kyllingen er ganske stor. Første dagen jeg kom hjem med den var jeg ikke helt sikker på hvor jeg skulle sette den, så jeg satt den bare i sofa’n. Dette visste ikke eldstedatter da hun stod opp neste morgen, så kyllingen skremte visst vettet av henne…haha. Derfor er hun ikke helt begeistret for den!

Gult er kult!!  eller… Det er visst ikke så in med gul påskepynt lenger har jeg sett rundt på diverse interiørblogger, men jeg liker kyllingen min og kommer til å pynte med gul påskepynt og lys likevel. Må nok på en shoppingrunde i morgen og få tak i lys. Håper jeg ikke er for sent ute og at det er utsolgt.

CIMG6499

onsdag 13. april 2011

Mere hagearbeid

Mens Molly nesten alltid er i nærheten av huset når hun er ute, drar Gilbert bestandig på litt lengre tusleturer. I dag kom han hjem mens jeg rakte i hagen, så han ble veldig nysgjerrig på hva det var jeg holdt på med ;)

gilbert_2gilbert_3

 

Deilig med en strekk i sola :)gilbert

Deilig med vår

Hei, alle insekter, alle små dyr,
dere som kryper, kravler og kryr,
jeg er et menneske og jeg er snill,
vær i min hage så lenge du vil.
~Eivind Skeie ~

molly
På mandag begynte jeg og Molly med vårarbeidet i hagen. Hun storkoser seg ute. Vi klipte hekken og begynte å rake plena…eller plen og plen, det er vel å overdrive siden den er overgrodd med mose. Vi må likevel rake bort alt løvet som har kommet. Må nok bruke noen dager på det i.o.m at jeg plages med ryggen, men det synes Molly er toppers ;)

video

video

video

lørdag 9. april 2011

"Deilige" nye dufter

I forbindelse med slekstheftet jeg holder på å lage, får jeg velduftende info i form av ark, bøker og poser fra min tante, til stor fornøyelse for Molly som gnikker og gnikker på dette.


video 

video

Må vel kanskje si at duften er en salig blanding av røyk, hund og katt...hehe.

onsdag 6. april 2011

Fraværende…

Min mor ringte i dag og lurte på om jeg var syk. Neiii, sa jeg og stusset. Jo…, for jeg hadde ikke blogget på ei stund, sa hun…hehe.

Derfor kommer det en liten “oppdatering” ;)

Det hender jeg blir “oppslukt” av det jeg holder på med, og da gjør jeg nesten ikke annet når jeg er på data’n!  Så nå for tiden driver jeg å lager sleksthefte. Jeg hjelper tanta mi som synes dette er veldig gøy. Hun samler all info, og jeg skal skrive det inn i word for henne. Det går litt i rykk og napp, ettersom jeg får litt info nå og da. Derfor er det en “sånn periode” nå.

Siden det blir mye papir å holde styr på, har jeg hentet ned ei “skuffe-tralle” eller hva det nå heter fra boden. Midt i blinken for Molly ihvertfall.  

CIMG6385

CIMG6388

 

Sortere papir må vi også, jeg og Molly…

CIMG6390