søndag 6. november 2011

Sheelas dobbeltgjenger??

Vi hadde ei som var på besøk som mente Sheela lignet på Snoopy knegg

Noen likheter?

imagesCAN8EMHZDSC_0101

 

Begge har jo en stor snute og hengeører da! fnis

DSC_0020comics-07

12 kommentarer:

 1. Fin sammenligning dette da..hahaha..Var jo en populär figur når dere var små. Hvis jeg graver litt i bortgjemte pappesker, så finns det nok en Snoopy eller to der også ;)
  Her kalles den for Snobban, og er egentlig en beagle...Men jammen skal jeg plukke fram denne herlige "hunden"..."nye" leker til Mikke & Bob er jo alltid populärt ;))) KLEM

  SvarSlett
 2. Hehe, morsom sammenligning. Blir spennende å se om Sheela utvikler seg til å bli som Snoopy ;-)

  SvarSlett
 3. MBM og HEIDI: Måtte le da besøket sa at Sheela lignet Snoopy. Og selvfølgelig måtte jeg jo google han. Det er jo så lenge siden jeg hadde sett han...hehe :p

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. He, he, he!:) Det var et kjempemorsomt innlegg at Sheela ligner Snoopy!:) Synes Sheela er kjempesøt!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 6. HAKRILAS: Litt mistenkelig at du skrev akkurat den samme kommentaren i går...innlogget med profilen til Catzy, (som du slettet) med tanke på alle beskyldningene mot deg!! Eller hva?

  SvarSlett
 7. Catzy lånte PC'n min for å sjekke mailer etc. Hun logget seg ikke ut etter hun brukte maskinen. Da jeg senere på dagen skulle sjekke bloggoppdateringer trodde jeg at jeg var innlogget på min egen blogg siden vi har mange de samme bloggvennene, men det var jeg ikke. La ikke merke merke til at det var hennes bruker før etter jeg hadde kommentert med.

  Siden mannen min og jeg deler PC, og begge to har gmail og googlekonto vi alltid passe på å logge ut før den andre bruker PC'n.

  SvarSlett
 8. HAKRILAS: Beklager, men jeg tror ikke på det.
  Hvorfor slettet du da kommentaren og kom tilbake dagen etterpå? Om du var innlogget feil, så hadde du lagt igjen en ny kommentar i din egen profil, og sagt ifra om feilen!

  Har vanskelig for å tro at noen som LÅNER en pc glemmer å logge av. Tviler også på at noen som kommer sent en kveld, begynner å sjekke mailene sine (spesielt etter en så kort reise). Og hvorfor ikke da ha med sin egen pc?

  SvarSlett
 9. Jo Catzy lånte PC'n min, men logget ikke av brukeren sin. Jeg glemmer ofte selv å logge meg av før mannen min skal ha PC'n. Plutselig oppdager han at holder på å skrive mail fra min mailkonto.

  Jeg skulle selvfølgelig sagt fra om dette med en gang da jeg oppdaget det, men jeg vet det sitter folk der ute som kopierer kommentarer som andre bloggere skriver på min blogg, og kommentarer jeg skriver på andres blogger.

  Catzy måtte svare på noen viktige mailer gjennom angående jobben sin, og hun sjekket så bloggen sin for nyhetsoppdatering. Vanligvis har hun alltid med seg PC, men hun lurte på forhånd på om om hun kunne låne vår PC av og til, og det fikk hun.

  Hvis jeg er ute å reiser undersøker jeg alltid først om det finnes en PC til låns, og hvis det gjør det, så gidder jeg ikke drasse med min.

  Jeg har mange ganger lånt ut PC'n til venner som har vært på besøk til oss fordi de ikke har med seg sin egen, selv bare for et kort ettermiddagsbesøk slik at de skulle få sjekket facebooken sin.

  SvarSlett
 10. Bullshit Toril, du driver bare slik med masse falske blogger og faenskap!!

  SvarSlett
 11. Så var jaggu dama i syden og når hun lånte Toril sin maskin?????
  Hmmmm, nei vi tror ikke på¨deg lengre TORIL. Prøv å få litt fornuft i hodet ditt, du driter på draget gang på gang, med og kommentere med andre såkalte bloggere.

  MVH
  LER MEG SKAKK.

  SvarSlett
 12. Ta en titt på linken her Gro, du er nok inne på noe vesentlig.

  http://sila69.blogspot.com/2010/02/ja-na-er-det-mange-maneder-siden-jeg.html#comments

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.