lørdag 5. november 2011

“Happy-hour”

DSC_0001

 

Molly

tar seg en

høneblund

 

 

 

 

 

black_cat_curled_up_sleeping_0515-1007-2004-3540_SMU

 

 

DSC_0004

 


Ellers er det DSD (Digital Scrapbooking Day) i dag, og det vil si masse salg :)

Blir nok opptatt med litt nettshopping i dag da shopping Masse flotte butikker å gå igjennom…hihi. Innboksen min er nemlig full av eposter om salget! Har ikke scrappet så mye i det siste, så må gjøre noe med det. Koselig hobby er det ihvertfall.

5 kommentarer:

 1. JOAKIM: Så artig at du synes :) Tusen takk!

  SvarSlett
 2. Trivelig å höre at du er igang med scrappinga igjen ;) Du er sååå jäkla bra på det..alltid et SUVERENT resultat..Kan tenke meg å bestille ei bok fra "sommerferien" (om du har planer på det:)) Godt å se Molly kose seg i go'stolen..det skal MBM også nå ;) Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 3. Molly går nesten i ett med pleddet :-)

  SvarSlett
 4. MBM: Ja, det går jo ikke så fort da, ettersom det ikke blir så mye data-tid i gangen, men det er jo ingenting å stresse etter. Det skal jo være koselig :)

  Skal "pakke" ut det jeg kjøpte i helga etterpå no, og ta en nærmere titt på det. Ble kjøpt noe, men ikke så mye som jeg trodde det kom til å bli...hehe. Siden jeg er så ubestemmelig, blir det så jeg ikke kjøper bestandig :p Ble to hundekit bl.a. da :)


  HEIDI: Ja, det hender noen ganger at vi ikke ser henne...hehe. Men her hadde jeg lagt til pleddet til henne, ettersom hun elsker å ligge på det :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.