fredag 24. juni 2011

Rådyr i skogkanten

Molly fikk øye på et rådyr i skogkanten.

Det var sent på kvelden og rådyret var et stykke unna, så bildene ble veldig dårlig (har derfor ringet rundt rådyret), …men det er en ordentlig bambi der altsåfnismolly

Gleder meg virkelig til jeg får speilreflekskamera (bestilte på onsdag).

5 kommentarer:

 1. Det vil jeg tro var kjempespennende!:) Søsteren til Aros (som bor på Byåsen) oppdaget en elg, og den elgen jaget hun til skogs! De tok bilder av Abyssa hele veien, og la det ut på facebook!:) Jeg ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 2. Hakrilas: Oj, så utrolig at Abyssa jaget elgen. Artig at de fikk foreviget det :)
  God helg til deg også :)
  Bloggklem gro

  SvarSlett
 3. Ah husker da Pia jagde elg, og kom tilbake med munnen full av pels fra bakbenet til elgen... Ikke koselig! Da er det bedre aa gjore som Molly, og holde seg paa trygg avstand!!

  Blir morro med nytt kamera da!! :D

  SvarSlett
 4. Hei og hå fra Mikke & co ;)
  Katter er jegere, sååå der hadde søte Molly sjansen på litt Bambikjøtt da..hihi..
  Har hørt..og vet at det fins mange søte små pusefrøkner/pusegutter som ELSKER storviltkjøtt....(selv om det ikke er naturlig for en katt og nedlegge et rådyr eller elg liksom)(LOL)
  Et tips jeg har sett er å kjøre litt Bambikjøtt i foodprosessoren blandet med et rått egg, og frys ned i små muffinsformer. Knallsuksess som mellommål ;)

  SvarSlett
 5. Det er da du skulle hatt et skikkelig kamera for å fanget det hele. Jeg ønsker meg også et skikkelig speilreflekskamera, men jeg er ikke flink til å ta bilder.

  Fine bilder du har lagt ut;=) Hyggelig å se dem;=)

  Barna har sommerferie nå, men jeg skal jobbe til 08.juli, for da reiser vi på ferie. Det skal bli deilig å komme til sol og varme. Vi reiser 2 uker til Kreta (Hersonisos). Jeg gleder meg;=)

  Ønsker deg en fin lørdag;=)

  Bloggklem fra Catzy

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.