lørdag 5. mars 2011

Værforandring :(

I går så det sånn ut ute;

CIMG6415

Det var trist og grått med regn, meeen det var omtrent snøfritt. Hadde vårstemning faktisk, og tenkte at jeg måtte få tatt noen nye bilder av kattene ute for å lage en ny header. Kunne jo ikke ha en snøheader lenger liksom, men i dag våknet vi til masse snø. F….!! Så da er det bare å utsette det litt til. Gadd ikke å finne fram snøskuffa heller, så må nok til pers med snømåkking i morra :(

Molly holder seg innendørs i regnværetCIMG6419

CIMG6423

4 kommentarer:

 1. Haha Isj!
  Her er vi ogsaa ganske nedsnodd. og det blir nok lenge til vi kan se bar bakke! Men naa gaar det i allefall rette veien!

  Molly er utrolig nydelig!

  Har selv vurdert aa endre tema paa bloggen naa som det er mars. Ta vekk sneen og finne noe som har med vaar og gjore. Men det blir liksom ikke helt riktig enda, her hvor vi bor.

  SvarSlett
 2. Carina: Ja, til dere var det jo fryktelig mye.
  Ekstra trist her når det var bart og det kom så mye snø...men, men...som du sier går det rette veien ihvertfall.

  SvarSlett
 3. Det har vært kjempefin vårstemning her nå ja. Da kattene våre oppdaget at det var kommet snø igjen på katteverandaen vår, snudde de fort og gikk inn igjen. De mente sikkert at det var urettferdig gjort mot dem!:) I går satt Nadina og Blondie i vinduskarmen og jaktet på snøfnugg. Heldigvis har jeg tatt dobbelsidig tape på pyntegjenstandene i vinduskarmen!:)

  Det har kommet mere snø i løpet av natten, og i dag tidlig jaget Nadina lysglimt på veggen fra de blinkende lysene på plogen.

  Ønsker deg en kjempefin søndag!:) Heia Norge!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 4. Hakrilas: Ja, har vi ikke hatt det fint :) Tror ikke Gilbert og Molly ble så begeistret for snøen heller...hehe.

  Smart med dobbeltsidig teip da. Jeg har unngått å hatt ting i vinduskarmen, unntatt jul og påske. Da bruker jeg å binde fast det i håndtaket...hehe. De velter ikke med vilje, men det kan jo skje uhell.

  Det ble så jeg utsatte snømåkkinga i fag også ;) Men i mårra må jeg :(

  Var det ikke artig med gull i dag :) Gubben stod å hoppet foran TV'n...hihi, så Gilbert skvatt til!

  Ha en god natt :)
  Bloggklem Gro

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.