fredag 18. mars 2011

Blog-buttons

Har klart å lage meg blog-buttons (eller hva det heter), til Gilbert og Molly.  Kry no ja ;)  for dette har jeg slitt med...hehe.  Linken er til annonsen om dem.

På denne siden er det masse cat-graphics, om det er flere som vil ha; http://www.xmission.com/~emailbox/graphics.htm

Her har eldstedatter fått russeklær’ne sine. Spennende for Molly også :)Molly m russebag

8 kommentarer:

 1. Blog-buttonsene dine ble kjempefine!:) Så kjempeflink du er!:) Det er kjempeartig å prøve seg litt fram. Tusen takk for linken!:) Jeg tok en titt innom der, og det var masse som jeg kunne tenke meg å bruke på bloggen min.

  Ha, ha, ha!:) Rødrussmaskotten Molly. Kjememorsomt bilde av henne der hun står og undersøker ivrig.

  Jeg ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 2. Stilig da! Maa ta en titt paa den siden!

  En ting jeg har lurt paa: Bruker du noe program eller ferdig mal for vannmerkene dine? Eller skriver du det inn manuelt hver gang?

  Har ikke funnet noe jeg skjonner meg paa, og jeg er for lat til aa gjore det hver gang. Derfor blir aldri bildene mine merket :p

  Jeg har lagt til bloggen din her:

  http://dyreblogger.isay.no/

  Haaper det er ok, hvis ikke maa du bare si i fra! Var saa frekk at jeg brukte bildet av Gilbert igjen ogsaa! Det er saa artig!

  Ha en flott helg ! :)

  SvarSlett
 3. Hakrilas: Takk for det :)
  Artig å prøve ut forskjellige ting ja, når en får det til...hehe. Men jeg brukte laaang tid på å få til å legge inn link på knappen. Litt frustrasjon imellom blir det også ;)

  Ja, kanskje Molly blir rødrussmaskott...hihi. Kanskje jeg må ta noen bilder av henne med russelua ;)

  Ønsker deg også en kjempefin fredag og helg :)
  Bloggklem Gro

  SvarSlett
 4. Carina: Jeg bruker som regel Windows Live Writer når jeg skriver blogginnlegg og der er det en "knapp" for å lage vannmerke. Men adr må skrives inn manuelt ja. Jeg bare markerer adressen på bloggen og kopierer den inn, gidder ikke å skrive selv ;) Du kan også velge hvor du vil sette vannmerket, hvilken font du vil bruke og størrelse.
  Synes Windows Live Writer er kjekk å bruke når en skal ha bilder i innlegget, for det er bare å dra bildene rett over fra mappa og inn. Om jeg skriver blogginnlegg fra blogspot, må jeg laste inn bilder, og det synes jeg er tungvint. Liker å ha det enkelt...hehe.

  Kjempeflott blogg du har laget. Skal legge den til i blogglista mi :)
  Bare artig at du bruker bildet av Gilbert ja :)

  Ha en flott helg du også :)

  SvarSlett
 5. Så fine blog-buttons du har laget;=) Var det vanskelig å lage dem? Jeg må ærlig innrømme at jeg er ikke flink til å få til slikt, men det hadde vært gøy å prøve å lage seg det;=)

  Har du sett lille, nydelige og nysgjerrige Mollypusen. Bildet av Molly var et fint blinkskudd;=) Jeg blir litt nasjonalromantisk når jeg ser de Norske fargene.

  Ha en fin og god helg;=)

  Bloggklem fra Catzy

  SvarSlett
 6. Catzy: Blog-buttonsene er ferdig laget (jeg bare skrev på navnet), det som er vanskelig er å få til disse html-kodene. Sliter veldig med dem. Å legge inn bildet av "knappen" gikk greit, men å få til at de skulle linke var værre. Må innrømme at jeg er veldig grønn på sånne ting, så da er det artig når en får det til. Så det er bare å prøve du også ;) Mange "knapper" å velge i på linken jeg linket ;)

  Jeg også falt for bagen, men eldstedatter var ikke så begeistret for den. Den kom gratis med russeklær'ne sjø. Så mens Tina prøvde klær, var Molly opptatt med bagen...hehe.

  Ønsker deg en god natt og god helg :)
  Bloggklem Gro

  SvarSlett
 7. Artig bilde og fine blog-buttons ;)
  Mikke & co ønsker GOD HELG :D

  SvarSlett
 8. Anonym: Takk for det :)
  God helg til dere også :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.