lørdag 29. mai 2010

Kattehotell i særklasse

Så denne artikkelen på adressa.no. Virket som en flott plass for pusekattene i ferien.

http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/stjordal/article1487572.ece

Synes det er så grusomt på “vanlige” kattepensjonater hvor de er innestengt i bittesmå bur. Skulle vært flere slike kattehotell som på denne artikkelen. (Har ikke vært der, kun lest artikkelen.)

Heldigvis slipper vi å tenke på pensjonat for våre katter i ferien. I fjor laget vi en stor kattegård som vi kan sette opp til hver ferie. Da kan de gå ut og inn som de vil, og vi får noen til å stikke innom hver dag for å se om dem.

tirsdag 25. mai 2010

Oooops…nesten glemt

….å fortelle at Molly har blitt 2 år nå i mai.                                       
Hipp hurra for Molle-jenta vår heia
Image1

mandag 17. mai 2010

Tiger hjemløs…igjen…

Det nye hjemmet til Tiger fungerte ikke. Desverre. Men det var snilt av henne å prøve ihvertfall. Han kom hele tiden tilbake til oss. Hun hentet han, og han kom tilbake…hehe. Litt søtt egentlig at han vil “bosette” seg her da.                       

Til tross for at hun satte ut mat og ropte på han, var han ikke å se på dagesvis til slutt. Etter en samtale med henne måtte vi gi han mat i og med at han var rundt huset vårt. Stakkaren kunne jo ikke sulte heller, selv om han nektet å gå hjem. Så nå har vi satt ut ei hule til han også. Det virker som han stortrives i den. Håper å finne et nytt hjem til han snart. Lenger unna oss…hehe.

CIMG5004

Hadde det ikke vært for Gilbert og Molly har vi kunnet beholde Tiger selv. Men dagen etter kastreringa ble Tiger litt “aggresiv” (sikkert ikke helt seg selv etter inngrepet ennå), så da fikk Molly gjennomgå. Hun er nå redd for Tigergutt. Gilbert er heller ikke så begeistrert for han. De tolerer at han får mat på verandaen heldigvis. Men vi er litt redd for at han kan bli litt for “eiesyk” og jage bort pusene våre.

mandag 10. mai 2010

Tiger på besøk

CIMG4983

Allerede dagen etter han fikk nytt hjem og ble kastrert  kom Tiger (fra forrige post) på besøk til oss igjen. Han har stort sett vært i nærheten av huset vårt siden da. Han er så søt når han ser oss og kommer galopperende.

tirsdag 4. mai 2010

En lykkelig slutt

Rett før påske kom det en hjemløs katt som “gaulet” utenfor huset vårt. Vi har lett etter en evt. eier uten napp; annonsert i lokalavisa, lagt inn en profil på ei nettside for tapt og funnet dyr pluss hengt opp lapper i nærmiljøet.

Han ville tydeligvis bosette seg hos oss. Når han så oss kom han springende, men Gilbert var ikke så glad for det, så vi kunne ikke beholde han.

Han er veldig kosen og snill. Se så søt han er  CIMG4908CIMG4902

Vi gav ham mat, men tok han ikke inn pga Gilbert. Han brukte å sitte på verandaen og se på oss gjennom stuevinduet. Det var hjerteskjærende. Vi satte ut en katteseng på verandaen som han brukte slik at han fikk det litt lunt ihvertfall.

I går kom vi i kontakt med ei dame som ville ta han.  Jippi :)           Vi ble veldig glad, da vi følte oss knyttet til han på en måte. Derfor har vi i dag brukt 1850 kr på å kastrere og chippe han.

Her er vi på vei hjem fra dyrlegenCIMG4980

Kjørte rett hjem til hans nye hjem etter dyrlegebesøket. Trist å sette han igjen, men tror han vil få det veldig godt der. Han blir boende i nærheten så det kan jo hende vi ser han igjen. Han fikk navnet Tiger av jenta i familien.

Dyrlegen trodde at Tiger kunne være ca. 2 år, så da er det bare å håpe at han får et langt og godt liv. Vi har ihvertfall hjulpet til litt på veien, og det føles godt.                                                                       x-fingre[1]