mandag 13. desember 2010

Julepusleri

Har prøvd meg på litt hobbyprosjekter. Liker å småpusle litt, men “dessverre” har data’n tatt veldig over de siste årene…hehe.

Kom helt tilfeldig over denne bloggen som hadde laget så fine snølykter.  http://perlehumor.blogspot.com/2010/11/snlykter-i-vinduskarmen.html 

Her er et bilde av lyktene hennes. Fine ikke sant?

SNLYKT~1

Fikk lyst til å prøve meg jeg også. Fryktelig enkelt egentlig; trenger bare eggehvite og sukker + tomme glass. Veldig billig :)

Du finner oppskriften på denne bloggen: http://vartlivinorr.blogspot.com/2010/01/gor-en-egen-lykta.html

Her er et bilde fra hennes lyslykterP1080184

 

Og til slutt et bilde av mine lykter. Jeg hadde ikke noe annet å pynte med enn 3 hjerter jeg hadde liggende. Tror de kommer fra noe vi har kjøpt på apoteket. Synes de ble ok likevel. Og det ble ihvertfall stemningsfullt da de ble tent.

CIMG5852

CIMG5853

 

Noe annet jeg har prøvd meg på er å dekorere kubbelys. Det var litt vanskeligere. Har laget bare 3 stykker ennå, og de ble ikke så veldig bra. Trenger mere øvelse merker jeg.

Her finner du fremgangsmåten: http://strikkesnuppa.blogspot.com/2010/11/trinn-for-trinn-dekorere-kubbelys.html   

eller her: http://gjenbrukoglittnytt.blogspot.com/2010/10/lynkurs-i-decoupage-pa-lys-del-2.html

Om du søker på dekorete kubbelys finnes det masse fine bilder på nettet.   (http://www.google.co.uk/images?hl=en&q=dekorerte+kubbelys&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1023&bih=557)

Om det ga mersmak er jeg litt usikker på. Men skal ihvertfall øve litt mere, og da kanskje det blir noen julegaver av det til slutt…

Her er et bilde av de jeg forløpig har laget. (Nissen er et bilde jeg fant på nettet, det andre er mine besteforeldre.)

CIMG5859

Det vises ikke på bildet, men talget ble veldig ujevnt på selve motivet. Ikke pent. Tror det kommer av at jeg tok av bakepapiret så mange ganger for å se hvordan det gikk. Neste gang skal jeg holde det stramt helt til det er ferdig smeltet. Sløyfen er også altfor stor, måtte bare prøve ut litt.

Har også funnet et eget juleforum. Utrolig hva som finnes :)   Her er forumet om du vil ta en titt; http://www.juleglede.net/forum/

1 kommentar:

  1. Takk for den KJEMPEFINE gaven. Jeg er sååå overveldet <3<3<3 Nydelig arbeide Gro <3<3<3 Dette kan du gjerne fortsette med ;-))
    Klem fra mutter'n

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.