søndag 22. august 2010

Skolestart og “hverdag” igjen

Litt komiskt da vi var på ferie. Første dagen vi dro (før Molly oppdaget at vi var borte) kom hun inn med mus som kattepasseren fant, mens resten av ferien var det ingenting…før vi kom hjem igjen…da var det på’n igjen med musejakt. Stakkars Molly hadde jo ingen å gi musa til mens vi var borte…hehe. (Dette skjedde på begge turene våre!!)

Dette med musefangst har faktisk blitt så ille at vi har begynt å lukke soveromsdøra om natta for ikke å risikere noe… a_mousie

… men det er ei bestemt frøken som sier ifra når hun er trøtt og vil legge seg ja. Da mjauer hun til vi våkner og slipper henne inn. Storfornøyd legger hun seg da til å sove i senga med oss :)

Ellers har Gilbert vært hele 3 uker på vift i sommer sur .                     Da var vi bekymret ja. Fikk noen oppmuntrende ord fra en dyrevant nabo om at katter som var veldig trygge på seg selv brukte å utvide området de vandret i. Må nok regne med at det blir sånn hver sommer fremover heretter. Men klarer nok ikke å slutte å bekymre oss likevel… Pussig at han har blitt sånn i og med at han er kastrert. Trodde de var mere hjemkjær da…

Det vanket ihvertfall mye godt på han da han til slutt kom hjem   untitled4

Slurper så det spruter da han får laktosefri fløte fnis CIMG5478

2 kommentarer:

 1. Jeg hadde hylt hvis noen av kattene våre hadde kommet inn med mus, men man må jo bare skryte av dem.

  Sønnen til Aros (Carlos) som bor hos noen her i Sør-Trøndelag er en ivrig musefanger. Han fanger 2 - 3 mus hver dag og leverer stolt til sin matmor!:) Det kan da ikke være noen mus igjen der nå.

  Jeg skjønner at dere var bekymret når Gilbert var på vift. Ikke noe gøy når kattene går langt på vift, for man vet ikke hva som skjer. Godt å høre at han kom velberget hjem igjen!:) Jeg også trodde kastrerte katter var hjemmekjære jeg også. Huspusen vår Svartfot gikk aldri langt da han var utekatt. Det var nesten slik at vi måtte tvinge ham til å gå ut for å gjøre fra seg. Det gjorde han, og 10 minutt senere satt han utenfor vinduet og ville inn.

  Ser ut som om han koser seg fløten!:)

  Ha en kjempefin søndags kveld!:)

  Klem Toril

  SvarSlett
 2. Ja, og Molly blir veldig kry når hun får skryt. I går måtte jeg faktisk ta livet av ei mus for første gang. Utrivelig!!, men mannen var borte og jeg ville ikke la den lide, da den så ut som den hadde det fælt. Som du sier; rart at det ikke blir tomt snart...

  Snedig med Svartfot som nesten ikke ville ut...hehe.
  Heldigvis er Molly helt motsatt av Gilbert. Hun er veldig hjemmekjær og holder seg i nærheten. Gilbert blir bare værre og værre, men han er hjemme om vinteren da. Da er det ikke noe om å gjøre å være ute for han ...hihi.

  Ha en fin kveld videre du også :)
  Bloggklem Gro

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.