mandag 19. juli 2010

Koselig å våkne opp…

…med en liten firbeint hårdott i enden av senga.
Vis molly i senga

3 kommentarer:

 1. Åh ja!:) Jeg er helt enig. Nå er mannen min i Namdalen og jobber med å male fjøset på landstedet. Han er der sammen min svoger, fordi han har ferie. Da får kattene lov til å komme inn på soverommet sammen meg. Gjett om de storkoser seg der da!:) I dag tidlig fikk jeg en fawnfarget kosepus i armkroken og en fawnfarget kosejente på hodeputen!:)

  Ønsker deg og kattene dine en kjempefin dag!:)

  SvarSlett
 2. Det e litt snedig, hvis kattene ikke er i senga er det liksom tomt og savner ihvertfall en av dem, og når de er der breier de seg sånn ut at jeg tenker det hadde vært godt å få strekt litt ut på beina og vært alene også...hehe. Aldri helt fornøyd ;)
  De ligger bestandig på min side av senga sjø, så når jeg er alene lurer jeg meg til den andre siden :)

  Molly er best selskap i senga, for hun holder seg i fotenden, mens Gilbert skal ligge imellom føttene mine og støtte seg. Får litt "klausfølelse" av det, da jeg får dårlig samvittighet om jeg flytter meg ...

  Ønsker deg en god kveld videre og en god natt snart :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!:) Ja, det er kjempekoselig å komme i kontakt med andre mennesker på nettet. Sila69 ble jeg kjent med da jeg hadde blogg.no på blogg.no. Etter hvert oppdaget vi at vi har noen felles kjente bl.a oppdretteren til vår ene abyssinerhunnkatt Corvette. Det viste seg at Sila69 og oppdretteren til Corvette bodde på samme sted litt utenfor Bodø!:)

  Jeg skal treffe Sila69 igjen i Trondheim i august. Da flytter sønnen hennes ned til Trondheim. Jeg gleder meg. Det er kjempegøy at Sila69 i likhet med oss er glad i katter!:)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.