søndag 4. juli 2010

Dårlig råd??

Molly er tydeligvis av den oppfatning at vi har et veldig lite matbudsjett for tiden, da hun omtrent daglig skaffer oss mat  (les: mus).

Ganske frustrerende for oss tobeinte, men ikke så mye å gjøre med…uheldigvis. 
Selv foretrekker Molly tørrfor.felix6 
CIMG5289

4 kommentarer:

 1. jeg er også en sånn økonomiks katt som skaffer mat til familien. Etterhvert når BlingBling får av kragen tror jeg hun vil bidra også Hun er temmelig ivrig allerede, sepeislt på små snæxk som fluer og veps. De fanger hun de.

  SvarSlett
 2. Jeg hører flere som har katter som forsyner sine tobente med mus!:) Noen har til og med tatt med levende mus inn på stuen til eierne sine! Hadde jeg fått noe sånt, hadde jeg hylt høyt!

  Hilser fra kattekvartetten hos meg, og de sier til Molly: "Dyktig pus!":)

  SvarSlett
 3. Vi får faktisk både levende og døde mus inn i huset vi også :(
  Det har vært mye i det siste, men jeg klarer ikke helt å bli vant til det likevel. Heldigvis er det kaill'n som tar seg av det, mens jeg og de to døtrene våre "hyler" av skrekk...hehe.

  En gang hadde Gilbert med seg en levende fugl inn. Da han glapp taket og fuglen fløy ble jeg rimelig fortvilt. Heldigvis fikk han tak i den igjen, og jeg bar Gilbert ut med fuglen i kjeften...sikkert litt av et syn...tji hi.

  SvarSlett
 4. Måtte le litt av den fugleepisoden :) Truls har heldigvis aldri kommet hjem med noen "gaver" enda. Håper det fortsetter slik! :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.