mandag 17. mai 2010

Tiger hjemløs…igjen…

Det nye hjemmet til Tiger fungerte ikke. Desverre. Men det var snilt av henne å prøve ihvertfall. Han kom hele tiden tilbake til oss. Hun hentet han, og han kom tilbake…hehe. Litt søtt egentlig at han vil “bosette” seg her da.                       

Til tross for at hun satte ut mat og ropte på han, var han ikke å se på dagesvis til slutt. Etter en samtale med henne måtte vi gi han mat i og med at han var rundt huset vårt. Stakkaren kunne jo ikke sulte heller, selv om han nektet å gå hjem. Så nå har vi satt ut ei hule til han også. Det virker som han stortrives i den. Håper å finne et nytt hjem til han snart. Lenger unna oss…hehe.

CIMG5004

Hadde det ikke vært for Gilbert og Molly har vi kunnet beholde Tiger selv. Men dagen etter kastreringa ble Tiger litt “aggresiv” (sikkert ikke helt seg selv etter inngrepet ennå), så da fikk Molly gjennomgå. Hun er nå redd for Tigergutt. Gilbert er heller ikke så begeistrert for han. De tolerer at han får mat på verandaen heldigvis. Men vi er litt redd for at han kan bli litt for “eiesyk” og jage bort pusene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.