tirsdag 4. mai 2010

En lykkelig slutt

Rett før påske kom det en hjemløs katt som “gaulet” utenfor huset vårt. Vi har lett etter en evt. eier uten napp; annonsert i lokalavisa, lagt inn en profil på ei nettside for tapt og funnet dyr pluss hengt opp lapper i nærmiljøet.

Han ville tydeligvis bosette seg hos oss. Når han så oss kom han springende, men Gilbert var ikke så glad for det, så vi kunne ikke beholde han.

Han er veldig kosen og snill. Se så søt han er  CIMG4908CIMG4902

Vi gav ham mat, men tok han ikke inn pga Gilbert. Han brukte å sitte på verandaen og se på oss gjennom stuevinduet. Det var hjerteskjærende. Vi satte ut en katteseng på verandaen som han brukte slik at han fikk det litt lunt ihvertfall.

I går kom vi i kontakt med ei dame som ville ta han.  Jippi :)           Vi ble veldig glad, da vi følte oss knyttet til han på en måte. Derfor har vi i dag brukt 1850 kr på å kastrere og chippe han.

Her er vi på vei hjem fra dyrlegenCIMG4980

Kjørte rett hjem til hans nye hjem etter dyrlegebesøket. Trist å sette han igjen, men tror han vil få det veldig godt der. Han blir boende i nærheten så det kan jo hende vi ser han igjen. Han fikk navnet Tiger av jenta i familien.

Dyrlegen trodde at Tiger kunne være ca. 2 år, så da er det bare å håpe at han får et langt og godt liv. Vi har ihvertfall hjulpet til litt på veien, og det føles godt.                                                                       x-fingre[1]

1 kommentar:

  1. åh - sånne historier er så gode. Mamma og pappa hadde oxo en katt som bodde en stund i garasjen, den ville ikke komme inn å bo, enda det var kjempekalt ute! Mamma lot døra stå oppe i timesvis, og han var litt inne, men så stakk han ut igjen. Heldigvis så fikk den seg et nytt hjem igjennom dyrebeskyttelsen. så nå har den det fint!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.