lørdag 29. august 2009

A Cozy Place

CIMG4426 CIMG4427 CIMG4424

Gilbert elsker trange små plasser fnis

søndag 23. august 2009

Vanlig dag i hagen

CIMG4088 CIMG4094

Molly har blitt en storjeger i det siste (skulle ikke ha gjort narr av bladene hun kom inn med…). Flere museunger har hun kommet inn med, padder og møll (tror det er det). Det verste er at hun prøver å stikke av med dem inne, slik at vi ikke får tak i dem. Huff!! Gilbert bare legger dem ned og godtar at vi tar det og fjerner det. Han er mere bedagelig anlagt.

Må flire litt da av alt det rare Molly kommer inn med. Det aller første jakt-trofeet Gilbert kom med var mark…hehe.

CIMG4067 CIMG4062

tirsdag 18. august 2009

100% huggable

CIMG4253
 KOOOOSEPUSEN Gilbert.
Han skulle alltid ligge på brystkassa mi da han var liten.           
Lurer på om han tror han er like lite ennå fnis .

søndag 16. august 2009

Dobbeltgjenger

Gilbert har en look-alike i nabolaget. Vanskelig å se forskjell på dem noen ganger faktisk.

En stund tilbake var Molly litt rar på stua og kikket mot et hjørne. Jeg var småstresset, tok en kjapp titt og sa til henne; “det er jo bare Gilbert jo”, og så gikk jeg. Molly var fortsatt rar, og da Kjell kom fikk han se at det var en annen katt som hadde kommet seg inn. Den var litt forskremt, men jeg fikk løfte den opp, og da Kjell åpnet verandadøra spratt den ut.

catshocked

Her en dag så jeg dem sammen og skyndte meg ut for å ta bilder. Det var natt!! så bildene ble ikke så bra, men…

Gilbert er til høyre på alle bildene.CIMG4235CIMG4245CIMG4247

Vet ikke hvilket kjønn look-aliken har, men tror de er på samme alder. Så den allerede i begynnelsen da Gilbert begynte å være ute, da de begge var kattunger. Tror de trivdes sammen, men det er sjelden vi ser den. Den er veldig sky, kommer vi for nærme springer den.

onsdag 12. august 2009

Titt-tei

 CIMG4051 CIMG4052 CIMG4053

Molly stortrives under verandaen. Har egentlig planer om å sette på noen planker på tvers, slik at det blir penere, men vet ikke om vi har hjerte til det for da kommer hun seg ikke under.         x-fingre[1]

Vi har ikke rukket å ta ned luftegården til kattene ennå. Men det rare er at de fremdeles bruker den hm ……….og vi som trodde at det skulle bli  “skrekkens bur”, ettersom de var innesteng i ferien. Kanskje de synes det er godt å sove ute og slippe å være på vakt.

mandag 10. august 2009

Hjem fra ferie

Da har vi vært på ferie, og Gilbert og Molly har vært hjemme alene. Stakkars….men svoger har vært innom hver dag da.

Uken før vi dro laget Kjell en luftegård til dem. Den ble laget med “elementer” vi kan ta ned og sette opp igjen til neste ferie. Såg etterpå at det krever stooor lagringsplass da. Pytt, pytt….får rydde til en plass. Utrolig hva man gjør for “babyene” sine.           Så da vi var borte hadde de tilgang til hele huset, pluss at de kunne lufte seg. Og vi slapp å være redd for at noe kunne skje med dem, for ellers går de fritt ut og inn som de vil.

CIMG4266

Må innrømme at vi var fryktelig spent på reaksjonen vi ville få da vi kom hjem. Dette var første gangen vi var borte fra Molly. Gilbert er mere “selvstendig”, dvs at han kan være borte i dagesvis, mens Molly virker som om hun er mere avhengig av oss, alltid i nærheten.

Trodde Gilbert kom til å dra med en gang vi kom hjem, etter å ha vært innestengt så lenge, men der tok vi fryktelig feil gitt. Etter at vi kom hjem på fredag, har han bare vært småturer ut, og han er veldig kosen. Molly derimot var litt småsur da vi kom hjem, skjøv oss bort med klørne og gjemte seg (noe hun aldri gjør). Gikk over etter noen timer da. Sikkert snurt over at vi var borte…he he.          Ihvertfall deilig å være hjemme hos pusene sine igjen.                Borte bra men hjemme best blunke .