fredag 29. mai 2009

“Fotballtrening”

Molly er ivrig tilskuer når Lene og Kjell spiller fotball.                          Image8CIMG3176 CIMG3175

torsdag 21. mai 2009

Kattefangst…

Dette er hva Gilbert kommer inn med.                                           Mus…….    

Image4

…og dette kommer Molly inn med……laugh.

CIMG2961CIMG2965

Dess større bladene er, jo mere lyd lager hun for å få skryt…hehe. Og hun tror virkelig at hun har vært flinkconfused2 .

Plukker gjerne opp blader over hele huset enn å få ei mus inn.

tirsdag 19. mai 2009

Nyter finværet

 FA_TP_SunGodt å ligge innunder hekken.CIMG3126CIMG3128CIMG3007

 

Masse å følge med på.CIMG3053 CIMG3081

Må trimme litt også :)CIMG3097

 

“Hva er det som kommer flyvende?”CIMG3103 “Det må jeg sjekke ut.”CIMG3104 CIMG3105 “Hmmm, det var jo bare en blomst de kastet til meg. Uff så kjedelig! ……..den kan jo ikke røre på seg.”CIMG3107

 

Slik tilbringer Gilbert finværet.CIMG3171

lørdag 16. mai 2009

Nysgjerrigkråka

Molly følger nysgjerrig med på nabo’n som klipper plena.CIMG2966CIMG2967 CIMG2973 CIMG2971

torsdag 14. mai 2009

Katte-mote

Noen som kunne tenke seg å pynte katten sin??

Vis cat wigs
Utrolig alt hva som finnes….hehe.

Her finner du siden; http://kittywigs.com/wigindex.htmlfinallogo

Det er da noen som har gått til innkjøp av parykker også. Se bare her; http://www.flickr.com/groups/484945@N25/

tirsdag 12. mai 2009

Gilbert har fått flått

Da har vi vært igjennom vårt første tilfelle av flått.                           Har aldri ofret en tanke på flått før og at katter kunne få det idiot, før jeg leste Charlottes blogg  her.

Da Gilbert skulle få fisk på søndag, kjente jeg noe på halsen. Han er nemlig så glad hver gang han får fisk, at han går å stryker seg inntil oss.   Og det var da jeg skulle kose tilbake at jeg kjente det eek . Trodde først at han hadde fått seg et sår. Han kommer rett som det er hjem med sår, og i og med at han har en del pels trodde jeg det var rur jeg kjente. Men med Charlottes innlegg i tankene måtte jeg sjekke nøyere ut. Og ja………der var det en svart dings som satt fast.  Ble fryktelig stresset, så jeg fikk ungene til å hente en engangshanske til meg. Var veldig vanskelig å få et ordentlig tak med det, men jeg fikk da skrudd den ut heldigvis _puh .            Til neste gang er jeg herdet…hehe….så da skal jeg huske på å bruke pinsett istedet.  Heldigvis er Gilbert en medgjørlig katt, værre blir det hvis Molly får det.  Hun er som sangen til CC cowboys; “Vill, Vakker og Våt………ehhhh Vrang.

Da jeg la flåtten på gulvet, lå den å sprellet med føttene i været. Hæslig. Har aldri sett en flått før, så jeg måtte google det senere. Interessant å se bilder. Se så tykke de blir etter “måltidet”.    (Bildene er linket)                                                     

1_695519!img695332 728px-Swollen_tick-SteveFE

Ikke så rart at den jeg tok ut bare lå å sprellet med de bittesmå føttene sine. De klarer jo ikke å gå normalt.  Snakk om å være stappmett……hehe.

Gjorde som Charlotte med flåtten; brente f……skapen.

mandag 11. mai 2009

Datakræsj

Nå er jeg rimelig frustrert. Har hatt datakræsj på maskina mi. Den er oppe å går nå (heldigvis), men jeg har mistet alt jeg hadde på den :( Og det var ganske mye, bl.a. digitalt scrappestæsj som jeg har kjøpt.
..........og ja,................. jeg har fått høre det av kaill'n hvor viktig det er med backup........flere ganger ;p. (Kan ikke si at det hjelper meg nå.....) Uansett kommer jeg til å være sur i minst ei uke :(( Har advart ungene....hehe.
Tror ikke jeg er den eneste som er sløv med backup, så det er sikkert noen der ute som sympatiserer med meg.

fredag 8. mai 2009

Har scrappet

Scrappet noen av bildene som jeg tok av Molly for noen dager siden.

Molly_6.mai

Credit: KB andFriends,  scraplift  Jen Andersen

onsdag 6. mai 2009

Hagearbeid

Da er sesongen igang. Har absolutt ikke grønne fingre, så jeg har ikke så mye å gjøre. Har klipt plena idag og div. andre småting da, ……………med hjelp fra Molly fnis .CIMG2899CIMG2903 CIMG2905 Molly elsker det når vi også er ute. Da følger hun med på alt som skjer og tusler etter oss. Veldig koselig.

Vis Molly3

Her pakker jeg ned teltet som ungene egentlig skulle ligge i i helga. De hørte så mye rare lyder ute at de ble redd og kom inn etter hvert…..hehe. Molly er nysgjerrig…CIMG2897 CIMG2898

tirsdag 5. mai 2009

Cats Sleep Anywhere

“Cats sleep anywhere, any table, any chair.
Top of piano, window-ledge, in the middle, on the edge.
Open draw, empty shoe, anybody's lap will do.
Fitted in a cardboard box, in the cupboard with your frocks.
Anywhere! They don't care! Cats sleep anywhere.”

~ Eleanor Farjeon (1881 - 1965) ~

Vis g
Skulle hente noe i skuffa på badet, og da så Gilbert sitt snitt i å smette inn bak. Syntes det var så komiskt at jeg måtte rope på de andre også. Og mens vi stod der å lo, kikket Gilbert bare uforståelig på oss.

søndag 3. mai 2009

Molly 1 år

ida_b_day_balloonsI går hadde Molly bursdag.                                HIPP HIPP  HURRA!!                                     Men vi var på konfirmasjon og glemte helt bort den “den store dagen” hennes.

oops

 

 

Image2

Credit: Balloons (freebie) from Ida, CatScrap and                                                                                       Birthdayhat from KHadfield, The Lily Pad