mandag 10. august 2009

Hjem fra ferie

Da har vi vært på ferie, og Gilbert og Molly har vært hjemme alene. Stakkars….men svoger har vært innom hver dag da.

Uken før vi dro laget Kjell en luftegård til dem. Den ble laget med “elementer” vi kan ta ned og sette opp igjen til neste ferie. Såg etterpå at det krever stooor lagringsplass da. Pytt, pytt….får rydde til en plass. Utrolig hva man gjør for “babyene” sine.           Så da vi var borte hadde de tilgang til hele huset, pluss at de kunne lufte seg. Og vi slapp å være redd for at noe kunne skje med dem, for ellers går de fritt ut og inn som de vil.

CIMG4266

Må innrømme at vi var fryktelig spent på reaksjonen vi ville få da vi kom hjem. Dette var første gangen vi var borte fra Molly. Gilbert er mere “selvstendig”, dvs at han kan være borte i dagesvis, mens Molly virker som om hun er mere avhengig av oss, alltid i nærheten.

Trodde Gilbert kom til å dra med en gang vi kom hjem, etter å ha vært innestengt så lenge, men der tok vi fryktelig feil gitt. Etter at vi kom hjem på fredag, har han bare vært småturer ut, og han er veldig kosen. Molly derimot var litt småsur da vi kom hjem, skjøv oss bort med klørne og gjemte seg (noe hun aldri gjør). Gikk over etter noen timer da. Sikkert snurt over at vi var borte…he he.          Ihvertfall deilig å være hjemme hos pusene sine igjen.                Borte bra men hjemme best blunke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.